OMGJØRING AV POTENSIALE FINN UT MER Vannkraft er lønnsomt for firma og aksjonærer samtidig som det er fordelaktig for den lokale økonomien. TIL MULIGHETER Autonom energiutvikling på stedet har lave start- og levetidskostnader og har ikke behov for transport eller lagring. FINN UT MER FORNYBAR ENERGI I HVER DRÅPE EN BEDRE VERDEN FOR KOMMENDE GENERASJONER En vannturbin opererer uten utslipp av CO2, noe som gjør den til den beste tilnærmingen til lavkarbonøkonomi. FINN UT MER ETTERLATE RIMELIG PÅ Power-to-Gas-teknologi produserer hydrogen på stedet for å lagre overflødig strøm i ubegrenset tid. FINN UT MER ENKELT OG ALLE MÅTER ENNÅ FLERE FORNYBARE ALTERNATIVER Bli med på vårt oppdrag, å endre energiproduksjonsmåten, og velg 100% ren strøm. FINN UT MER
Effektivt
Vannturbinen vår på 500 kW produserer samme mengde energi som to fotballbaner dekket med 250-400 kW solpaneler.
Lønnsomt
Anlegget gir stor likviditet på investeringene, lite vedlikehold og muligheten til å produsere og selge hydrogen.
Fleksibelt
Vannkraft kan installeres som en individuell turbin eller som et mangfoldig stømforsyningsnettverk for å produsere så mye elektrisitet du trenger.
Miljøvennlig
Vannturbinene vår avgir ikke CO2, skader ikke livet i havet, og forstyrrer ikke den normale vannstrømmen.

Det vi tilbyr

Konstruksjon og drift av små vannkraftverk

Vi har stor tro på våre kompakte og effektive vannkraftverks evne til å levere miljøvennlig og fornybar energi til energimarkedet.

Vår løsning er standard vannkraftverk med en ytelse per enhet på 500MW og oppover, og som dekker behovene til lokale bedrifter og lokalsamfunn. Vi samarbeider med våre kunder i alle faser av prosjektets utvikling og konstruksjon for å sørge for riktig drift som en verdifull, økonomisk resurs.

Mobile datasentertjenester

HYDROGENN Mobile Datasenterløsninger tilbyr et unik, fleksibelt, og effektivt modulsystem for et bredt spekter skydatatjenester.

Desentralisert databehandling basert på autonome og fornybare energiløsninger vil bidra til folks velvære, i tillegg til miljøvern.

Hydrogenproduksjon

Fornybart hydrogen er det mest fordelaktige alternativet til langsiktig energisparing.

Vårt selskap er forpliktet til å sørge for sikker hydrogenlagring og energiens transport over lange distanser.

VÅRT TEAM

ADMINISTRERENDE DIREKTØR

RUSLANS PLATONOVS

Han er en av grunnleggerne av Hydrogenn. Han har vist seg å være en dyktig leder og sjef, kunnskaper og ferdigheter han har tilegnet seg under sitt arbeid for private selskaper i forskjellige bransjer. Nå er det imidlertid grønn energi som er hans viktigste interesse. Ruslans bidrar til at teamet vårt er mer forent og fokusert på å nå firmaets mål, ved å hele tiden oppmuntre til samarbeid.

Teknisk direktør

OLIVER UNTERLERCHER

Han er en talentfull ingeniør og viderefører sin familieeide vannturbin-bedrift. Familiebedriften har produsert turbiner i over 30 år. Stor interesse for ingeniørarbeid ligger i genene hans.

Direktør for Forretningsutvikling

MAURO MEI

Mauro har skarpe feilsøkingsevner. Han vil finne en løsning på alle slags utfordringer raskt og profesjonelt. Snakker fire språk og er alltid klar for det som skal skje.
Dessuten er han lidenskapelig opptatt av arbeidet sitt og søker alltid etter muligheter for å vokse og utvikle virksomheten, og seg selv.

TEKNISK RÅDGIVER

THOMAS SAGEDER

Thomas har erfaring i mer enn 12 år i vannkraft virksomhet. Han er ansvarlig for det europeiske markedet for GLOBAL Hydro – en av de mest aktive og velkjente turbineprodusentene og “nøkkelferdige leverandører” fra Østerrike med vellykkede vannkraftanlegg i forskjellige områder over hele verden. Thomas er også ansvarlig for spesielle prosjekter som “råolje” eller “avløpsvann” turbinløsninger.

Lars er veldig opptatt av yrket sitt og går aldri glipp av en mulighet til å noe nytt og forbedre arbeidsferdighetene. Han har en MBA fra Norges handelshøyskole.

Navnet ditt kunne stått her

Vi ansetter dyktige folk over hele linja.
Hvis du liker det vi driver med, bli med på vårt team!

Hver og en av oss har spesiell kunnskap og erfaring, men synergi oppnås med en gjennomtenkt sammensetning for å øke firmaets arbeidseffektivitet. Dette samholdet hjelper oss med å håndtere enhver utfordring vi møter på veien mot en grønnere, tryggere og fornybar fremtid.

SISTE NYTT

shutterstock_1051853066
shutterstock_447283195
shutterstock_1094915813
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.